Udvikling af et program til behandling af Tinnitus

Jeg er ved at dygtiggøre mig omkring Tinnitus og en mulig behandling. Tinnitus er generelt en lidelse, som har været forsøgt at finde en systematisk effektiv behandling af gennem et par tusinde år, men uden, at vi i dag står med en enkelt anerkendt behandlingsform.

Fra forskningen ved vi i dag, at de signaler, som sendes til hjernen, og som fører til Tinnitus, kun i ganske få tilfælde er genereret i øret. Der er med andre ord tale om en form for støj der stort set udelukkende genereres og holdes ved lige inde i hjernen.

I den forbindelse har behandling med hypnose vist nogle positive resultater. I dag peger eksperter dog primært på en behandlingsform der kaldes Tinnitus Retraining Therapy. Den har jeg kigget lidt nærmere på, og vil nu forsøge at integrere med den Kognitiv Hypnoterapi, som jeg er uddannet i.

Til dette arbejde leder jeg efter en lille håndfuld klienter med Tinnitus at arbejde med.

Hvis du selv eller en du kender, vil være glad for lidt hjælp, må du endeligt skrive dig op nedenfor for at komme i kontakt med mig eller sende personen et link til denne side.

Jeg arbejder med lidt forskellige modeller for “betaling”, som gør det til et fair og fordelagtigt tilbud, udover selvfølgeligt muligheden for at få lettet eller måske helt slippe af med sin Tinnitus.

De bedste hilsner, Nicolai Elberling

Bliv kontaktet

Arbejdet har været med til at forfine og kultivere mig selv. Jeg føler mig rolig og stærk. Jeg bruger ikke energi på tvivlen og jeg oplever at jeg siger fra med det samme nu.

Roen er en kæmpe ting. En kæmpe ting. Den betyder at jeg ikke bruger energien på at bekymre mig mere.

Nicolai har åbnet kanalen til min underbevidsthed. Det har givet mig adgang til ressourcer, så jeg pludseligt selv har kunne tage mig af ændringerne.

Nicolai gør det han gør godt. Så hvis du er klar til at arbejde med dig selv og har taget beslutning om at forandre dig, så ligger der en stor gave i arbejdet med ham.

Peder, 51 år, Østerbro

Jeg mødte Nicolai, da jeg var på min tredje sygemelding med stress. Han behandlede mig med hypnoterapi og efter tre sessioner, oplevede jeg den mest afslappende og glade periode over de sidste tre år af mit stressfulde liv. Hans hypno-snak havde en overordentlig positiv effekt på mig.

Jeg kan varmt anbefale Nicolai. Han har en varm og behagelig personlighed, en meget veludviklet psykologisk indsigt og et meget kyndigt tag om de hypnoterapeutiske evner.

Jeg vil uden tvivl vende tilbage til Nicolai, når som helst jeg møder nye udfordringer i mit liv.

Malene

Hvis du plages af Tinnitus og vil være glad for lidt hjælp til at lette eller måske ligefrem slippe helt af med din Tinnitus, så udfyld venligst formularen til venstre, og jeg kontakter dig snarrest.

Srkiv også gerne hvordan du foretrækker at blive kontaktet i besked feltet. Altså om du foretrækker at jeg ringer eller skriver dig en mail?

Om mig

Jeg er trænet og certificeret som Kognitiv Hypnoterapeut, og hjælper mine klienter med at løse deres udfordringer både på de bevidste og underbevidste niveauer i sindet.

Nicolai Elberling

Dip C Hyp, MNLP, HPD, MNCH, QCHPA

Skriv dig op her og jeg kontakter dig