Nicolai Elberling

Nicolai Elberling

Dip C Hyp, MNLP, HPD, MNCH, QCHPA

Det meste af hvad du kan opnå i livet handler om, hvordan du relaterer. Og ikke blot til andre mennesker, men lige så meget til dig selv, dit bevidste og dit underbevidste jeg.

Jeg er trænet og certificeret som Kognitiv Hypnoterapeut, som gør mig i stand til at arbejde med mine klienter, adressere udfordringer både i forhold til de bevidste og underbevidste niveauer i sindet.

Ud over en bred interesse indenfor Kognitiv Hypnoterapi har jeg en professionel interesse inden for en bred vifte af områder relateret til psykologi, motivation, undervisning og læring, vaner, selvkontrol, ledelse, organisationskultur, modenhed, governance, risikostyring og strategi.

Uden for feltet hypnoterapi har jeg 15 års erfaring fra mit arbejde med governance, compliance, risikostyring og kontrol.

Privat er jeg interesseret i fotografi, martial arts, zen, filosofi og det meste, der handler om at forbedre det mentale.

Mine klienter siger

Jeg mødte Nicolai, da jeg var på min tredje sygemelding med stress. Han behandlede mig med hypnoterapi og efter tre sessioner, oplevede jeg den mest afslappende og glade periode over de sidste tre år af mit stressfulde liv. Hans hypno-snak havde en overordentlig positiv effekt på mig.

Jeg kan varmt anbefale Nicolai. Han har en varm og behagelig personlighed, en meget veludviklet psykologisk indsigt og et meget kyndigt tag om de hypnoterapeutiske evner.

Jeg vil uden tvivl vende tilbage til Nicolai, når som helst jeg møder nye udfordringer i mit liv.

Malene

Arbejdet har været med til at forfine og kultivere mig selv. Jeg føler mig rolig og stærk. Jeg bruger ikke energi på tvivlen og jeg oplever at jeg siger fra med det samme nu.

Roen er en kæmpe ting. En kæmpe ting. Den betyder at jeg ikke bruger energien på at bekymre mig mere.

Nicolai har åbnet kanalen til min underbevidsthed. Det har givet mig adgang til ressourcer, så jeg pludseligt selv har kunne tage mig af ændringerne.

Nicolai gør det han gør godt. Så hvis du er klar til at arbejde med dig selv og har taget beslutning om at forandre dig, så ligger der en stor gave i arbejdet med ham.

Peder, 51 år, Østerbro

Nicolai er fantastisk god til at lytte og til at give venlig, klog og respektfuld sparring og tilbagemelding på de informationer han modtager.

Han informerede grundigt om sine teknikker inden vi gik igang, og ligeledes om baggrunden for disse.

Jeg havde nogle meget spændende og inspirerende snakke med ham, og hertil et par oplevelser der var lidt ud over det sædvanlige – på en god måde. Jeg kan endnu ikke afgøre hvilken indflydelse mit korte forløb hos Nicolai vil få, men det har helt sikkert været både positivt og spændende. Kommer jeg i knibe en dag – ved jeg hvor jeg skal henvende mig.

Nina

Baggrund

Jeg er uddannet hos Quest Institute af Trevor Silvester, som grundlagde Kognitiv Hypnoterapi. Hos Quest har jeg gennemført Cognitive Hypnotherapy Diploma, som er akkrediteret af de engelske organisationer NCFE og NCH. Derfra er jeg endvidere certificeret som Master Practitioner.

NCFE er anerkendt som en akkrediteringsinstitution af kvalifikationsmyndighederne i England, Wales og Nordirland.

NCFE akkrediteringen giver sikkerhed for at diplomstudiet er af en høj standard og møder de strenge krav, som sættes af en nationalt akkrediterende organisation.

Uddannet host Quest Institute, UK

Jeg er medlem af Quest Cognitive Hypnotherapy Practitioners Association (QCHPA), som omfatter deltagelse i deres forsknings projekter og giver mig adgang til et udvidet netværk af profesionelle terapeuter alle med baggrund i den kognitive hypnoterapi.

Jeg er desuden i aftalt supervision med en QCHPA certificeret superviser.

Quest Cognitive Hypnotherapy Professional Association

Jeg er også medlem af det engelske National Council of Hypnotherapy (NCH) og bundet af deres etiske retningslinjer.

Som medlem af NCH, har jeg også forpligtet mig til fortsat udvikling af min praksis, hvilket betyder at jeg løbende viderudvikler mine evner og viden indenfor relevante områder relateret til hypnoterapi.

National Council of Hypnotherapy (UK)